• +0624183461
  • info@smaaksoldaatjes.nl

Summer School

Welkom op onze Summer School, dé plek waar uw kind in de zomervakantie gezond leert koken!

De Summer School vindt plaats van maandag 29 juli t/m donderdag 1 augustus 2019. We starten dagelijks om 9u en zijn rond 17u klaar.

Na afloop van de cursus kunnen ze meerdere gerechten koken én hebben ze een topweek achter de rug. Wij laten ons dagelijks inspireren door een interessant thema – een bakker, een tuinder, een kaashandel – om ’s middags met mooie verse producten en de mini-chefs de keuken in te duiken.

Prijs
€ 289 voor een 32-urige cursus van 4 volle dagen.

Deze prijs is inclusief eten en drinken gedurende de dag, verse ingrediënten, materiaalgebruik en professionele begeleiding. Omdat de mini-chefs vaak trots zijn op wat ze bereid hebben en het leuk vinden om dit ook thuis te laten proeven, krijgen ze de gerechtjes mee naar huis. Aan het eind van de week krijgen de kinderen alle recepten in een boekje mee én worden ze bekroond met een Summer School-oorkonde.

Locatie
De Summer School wordt gegeven in onze fijne en vertrouwde stek Boterham. Dicht bij het Weesperplein en het Oosterpark en dus goed bereikbaar per OV en auto.
Het adres: Andreas Bonnstraat 2 in Amsterdam Oost.

De cursus
Wij gebruiken uitsluitend gezonde en seizoensgebonden producten. Pakjes en zakjes komen er niet aan te pas, de kinderen maken dus alles zelf.

Inschrijven
De cursus gaat door bij minimaal 9 kinderen. Omdat wij ieder kind persoonlijke aandacht willen geven, is er plaats voor maximaal 12 kinderen. Wees er dus snel bij!

Ga meteen naar het inschrijfformulier!