• +0624183461
  • info@smaaksoldaatjes.nl

Koken op school

Koken op school

Smaaksoldaatjes brengt kinderen met veel plezier een gezondere levensstijl bij. Koken op school leert kinderen hoe leuk én lekker koken met gezonde, lokale en seizoensgebonden producten is!

Smaaksoldaatjes op uw school of BSO?

Wij komen graag bij u op school of bij de kinderopvang voor het geven van een workshop over gezonde voeding of voor een serie kinderkooklessen. Zelfs voor groepen 1 en 2 hebben we een geschikt lesprogramma!

Ons aanbod

Geen keukenmateriaal aanwezig?

Voor ons geen enkel probleem! Wij zijn gewend de materialen zelf mee te nemen. Onze docenten kunnen in vrijwel elke ruimte kooklessen geven. Wij hebben ruime ervaring met het koken zonder kookstel of oven. We kunnen dus altijd lekkere gerechten met de kinderen bereiden. Het lesprogramma wordt vooraf bepaald. Het is zo ingericht dat wij met de aanwezige hulpmiddelen kwalitatief hoogstaande kooklessen kunnen geven. Wij beschikken over handige mobiele kookplaten, die wij overal mee naar toe kunnen nemen. 

Goed om te weten: wij beschikken uiteraard over geldige VOG-verklaringen. Onze lessen sluiten aan op initiatieven als De Vreedzame School en Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Wij worden regelmatig betaald uit Mocca vouchergelden.  

Vul meteen het formulier in: aanvragen koken op school of stuur een e-mail naar info@smaaksoldaatjes.nl !

Hier zijn we onder andere in actie geweest: